Colabora

ARBA Sistema Litoral és una associació sense ànim de lucre oberta a totes les persones compromeses amb la natura, actuem per als Boscos.

La filosofía es: “Una arbera, un ARBA“, així qüalsevol persona pot actuar pel seu compte i nosaltres procurarem ajudar i/o assasorar qüalsevol inciciativa personal o col·ectiva en defensa dels boscos. Si vols ajudar els boscos pots i fer-ho de manera individual contacta amb nosaltres i provarem de proporcionar-te suport. Igualment, busquem socis que colaborin amb nosaltres en projectes cada cop mes grans. Si vols associarte o colaborar amb la nostra associació, pots apropar-te a ajudarnos, proporcionar-nos material o fer donacions puntuals o regulars. 

Donacions

Cada aportació ens ajuda a pagar, tot el material per poder fer la recol·lecció de glans així com la sembra, plantació i recuperació de bosc utilitzem els diners principalment en terra, testos, benzina, eines, així com materials per a protegir als arbres més joves dels depredadors, adecuar els vivers, etc.

Pots realitzar la teva donació mitjançant del compte de Triodos:

ES86 1491 0001 20 3000109957

També pots col·laborar mitjançant:

Apadrina un arbre

Si vols participar apadrinant arbres pots ajudarnos també mitjançant Paypal, accepta tarjeta de dèbit, crèdit o compte de Paypal. Entra al a pàgina d’apadrinaments o pots donar mitjançant el botó de Paypal. Cada donació plantarem un arbre d’una savia (any) per tu. Si t’interessa plantar una gran quantitat o arbres mes grans contacta amb nosaltres.
Voluntariat

Per descomptat sempre ens fan falta mans i mitjans, si vols participar activament pots contactar amb nosaltres per rebre més informació de com ajudar a reverdir Catalunya.

Si vols fer cosetes pel teu compte pots començar per consultar aquests manuals d’ARBA. A més, som a la teva disposició 🙂