Jornades de reforestació de 2020

Aquest diumenge dia 5 de gener de 2020 inaugurem la jornada de reforestació a les Bassetes, el terreny sobre el que treballem a Cubelles, on es troba la darrera rovira del municipi.

Fem jornada cada diumenge d’hivern i segons vagi el temps uns pocs de primavera. Si estàs interessat en lluitar contra el canvi climàtic et convidem a fer-nos una mà per plantar arbres i arbustos.

Treballem principalment a Calafell, Cubelles, Cunit i Vilanova i la Geltrú. Encara que també treballem al Bages i els voltants de Barcelona i Molins de Rei.

Ens calen mans per plantar quants mes millor, el nostre objectiu per aquest any es assolir els 10.000 arbres sembrats i plantats!! Tenim molta feina a fer i necessitem voluntaris/es.

Encara que si vols colaborar donant material o apadrinant un arbre qüalsevol ajuda s’agraeix i es un gra mes a la pila. Si tens qüalsevol dubte pots contactar amb nosaltres o venir a visitar-nos a l’hort de la fita.

Si voleu apropar-vos a fer-nos una mà podeu seguir els nostres events a Facebook:

https://www.facebook.com/ARBAsistemalitoral/
https://www.facebook.com/ARBABages/

4 thoughts on “Jornades de reforestació de 2020”

    1. Hola! muchas gracias! Disculpad por el estado actual de la web, hasta ahora hemos estado muy ocupados con muchas tareas necesarias para recuperar nuestros bosques! Vamos a tratar de actualizarla y mejorarla!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *